facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες της Πρυτανείας

Ελεύθερα αφέθηκαν τα 14 άτομα που συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ, αφού οδηγήθηκαν για να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Τους αντιεξουσιαστές βαρύνουν κατηγορίες για διακεκριμένες φθορές, οπλοκατοχή, απείθεια και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Οι 14 συλληφθέντες (13 Έλληνες -7 άντρες και 6 γυναίκες- και μια Κύπρια) θα δικασθούν στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα 20 Απριλίου. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας συνεργός του Παλαιοκώστα που είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στην απαγωγή του επιχειρηματία Γ. Μυλωνά και αποφυλακίστηκε το 2013.

Εν τω μεταξύ, μέλη ομάδας περίπου 60 αντιεξουσιαστών που συγκεντρώθηκαν, σε ένδειξη συμπαράστασης, μέσα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, επιτέθηκαν με κράνη και πέταξαν αντικείμενα εναντίον δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, ενώ ομάδες κουκουλοφόρων που περιπολούσαν στους δρόμους έξω από τα Δικαστήρια, πραγματοποίησαν νέες επιθέσεις κατά εργαζόμενων του Τύπου, τη στιγμή που αποχωρούσαν.

Η Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι ήταν εκεί με σημαντικές δυνάμεις, δεν έκανε το παραμικρό. Τα επεισόδια καταδίκασε, με ανακοίνωσή της, πριν από λίγο και η ΕΣΗΕΑ.

antenna

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news