facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Μπακογιάννη: Οι Ελληνες δεν έδωσαν στο ΣΥΡΙΖΑ εντολή να χρεοκοπήσει

«Εάν αυτή η στάση πληρωμών μεταβληθεί σε χρεοκοπία, τότε το μέλλον τριών γενεών Ελλήνων θα έχει υποθηκευτεί», προειδοποιεί η βουλευτής της ΝΔ.

«Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οποιοσδήποτε εχέφρων άνθρωπος θα μπορούσε ποτέ να οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία και μάλιστα συνειδητά», υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά.

«Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ένα τέτοιο ενδεχόμενο και γι' αυτό ελπίζω ότι, έστω και την ύστατη στιγμή, η κυβέρνηση θα αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης που έχει απέναντι στον ελληνικό λαό. Οι Έλληνες έδωσαν στο ΣΥΡΙΖΑ την εντολή να διαπραγματευτεί, αλλά όχι να χρεοκοπήσει τη χώρα», υπογράμμισε.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση στάσης πληρωμών. «Εάν αυτή η στάση πληρωμών μεταβληθεί σε χρεοκοπία, τότε το μέλλον τριών γενεών Ελλήνων θα έχει υποθηκευτεί».

Αναφορικά με τα σενάρια εκλογών, υπογράμμισε ότι αν γίνουν εκλογές αυτή τη στιγμή, «αυτές θα αποτελέσουν την ταφόπλακα της ελληνικής οικονομίας. Όσο για τη ΝΔ, έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει ταχύτατα να προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο και φοβούμαι ότι αυτή τη στιγμή δεν προετοιμάζεται».

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news