facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Τουρκικά ΜΜΕ εμπλέκουν την Ελλάδα στη δολοφονία του Τούρκου εισαγγελέα

Να εμπλέξουν την Ελλάδα στην υπόθεση ομηρίας (με την τραγική κατάληξη) του εισαγγελέα στην Τουρκία επιχειρούν ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ, μετά και την αναφορά Νταβούτογλου ότι οι τρομοκράτες κατά τη διάρκεια της ομηρίας είχαν κάποιες επαφές στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Vatan, που επικαλείται Τούρκους αξιωματούχους ασφαλείας, υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της απαγωγής οι δύο ένοπλοι συνομιλούσαν με άτομο (πιθανότατα τον ηγέτη της οργάνωσης) στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα.

Το ίδιο τουρκικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει ακόμη ότι ο Χουσεϊν Φεβζί Τεκίν, ο οποίος θεωρείται τώρα αρχηγός του DHKP C, μέλη του οποίου ήταν οι απαγωγείς, αλλά και τα υπόλοιπα ανώτατα στελέχη βρίσκονται στην Ελλάδα και σημειώνει ότι οι απαγωγείς ενδεχομένως όταν χτύπησαν τον εισαγγελέα να είχαν ανοιχτή γραμμή με την Ελλάδα.

«Πιστεύουμε ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ενημέρωναν συνεχώς την Ελλάδα. Κινούνταν με βάση τις εντολές που έπαιρναν από εκεί. Το να κάνουν μια τέτοια κίνηση την ώρα που δεν υπήρχε πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με τους τρομοκράτες δείχνει ότι πήραν την εντολή να χτυπήσουν από το τηλέφωνο. Μόλις ήρθε η εντολή από την Ελλάδα να χτυπήσουν την εφάρμοσαν. Αυτό δείχνει η εικόνα που έχουμε και προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται οι έρευνες», τονίζουν πηγές μιλώντας στη Vatan.

kerdos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news