facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Παραίτηση Κουρουμπλή ζητά η ΝΔ για τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων

Την παραίτηση του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή ζητά η ΝΔ σχετικά με το ζήτημα της δέσμευσης των ταμειακών διαθεσίμων των νοσοκομείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη:

«Το πρωί το Υπουργείο Υγείας διαβεβαίωνε με επίσημη διαρροή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ, ότι δεν του ζητήθηκε να δεσμευτούν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων. Και διαβεβαίωνε μάλιστα ότι δεν θα χρειαστούν ούτε στο μέλλον να δοθούν.

» Την ίδια στιγμή απέστελλε σε όλα τα νοσοκομεία ρητή εντολή μεταφοράς των διαθεσίμων τους σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος. Ο κ. Κουρουμπλής δεν μπορεί να σταθεί πλέον ούτε ένα λεπτό στη θέση του.»

Έντονη υπήρξε και η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ:

«Ο ταμειακός πανικός της κυβέρνησης είναι αποτέλεσμα του πολιτικού της εγκλωβισμού σε ψέμματα και τυχοδιωκτισμούς . Όχι μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες ή προεκλογικά, αλλά όλη την περίοδο της εύκολης 'αντιμνημονιακής' δημαγωγίας.

» Τώρα η κυβέρνηση κάνει τη 'σκληρή διαπραγμάτευση' με ποιον, με την τρόικα, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ ή με τους δήμους, τις περιφέρειες, τα πανεπιστήμια;

» Στο χορό μπαίνουν επιπλέον τα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμη και τα διαθέσιμα των νοσοκομείων!

» Τι λέει σε όλους αυτούς τους φορείς η κυβέρνηση; 'Ελάτε να κάνετε το πατριωτικό σας καθήκον ή ελάτε να καλύψετε, όπως όπως, τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό και τα ψέμματα της κυβέρνησης;'

» Με ποιον τρόπο εγγυάται η κυβέρνηση την επιστροφή των χρημάτων αυτών; Από την είσπραξη μελλοντικών φόρων ή από τις δόσεις του μνημονίου 3 που θα υπογράψει με την ΕΕ και το ΔΝΤ;»

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news