facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Κομοτηνή: Μετέφερε παράνομους μετανάστες με λεωφορείο του Δήμου!

Λύθηκε το μυστήριο της κλοπής ενός μικρού λεωφορείου του Δήμου Κομοτηνής από το μηχανοστάσιο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Παρασκευή. Δράστης ήταν ένας... δουλέμπορος που το χρησιμοποίησε για να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες!

Ο 42χρονος Έλληνας συνελήφθη από άνδρες της Τροχαίας Κομοτηνής στο τμήμα της Εγνατίας οδού μεταξύ Κομοτηνής- Ξάνθης και συγκεκριμένα στην περιοχή Άσπρα Χώματα Καβάλας, την ώρα που οδηγούσε το λεωφορείο στο οποίο είχε επιβιβάσει 13 μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε παραλάβει από άγνωστο σημείο. Τόσο ο ίδιος ο 42χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, όσο και οι επιβάτες του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Το μικρό λεωφορείο κατασχέθηκε και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι ήταν αυτό που είχε κλαπεί από τον χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κομοτηνής και επιστράφηκε στους υπεύθυνους της δημοτικής επιχείρησης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news