facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Τετράωρη στάση την Παρασκευή στα νοσοκομεία Αθήνας - Πειραιά

Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), καλεί τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε 4ωρη στάση εργασίας 11.00-15.00 για την Παρασκευή, και παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας για την «παρατεταμένη απλήρωτη εργασία».

Παράλληλα, συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι ειδικευόμενοι γιατροί των Νοσοκομείων «Ευαγγελισμός» και Παίδων Πεντέλης.

Την Παρασκευή συνεδριάζει και η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) προκειμένου να εκτιμήσει την εξέλιξη των προβλημάτων και να καθορίσει τη στάση της για το επόμενο διάστημα.

Η ΟΕΝΓΕ αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα «πιέζει» καθημερινά για καταβολή του κονδυλίου εφημεριών, επικοινωνώντας με την πολιτική ηγεσία και τις οικονομικές υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, καθώς και με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Το υπουργείο Υγείας έχει ανακοινώσει ότι έως τις 27 Απριλίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων γιατρών και νοσηλευτών μέρος των οφειλών για εφημερίες και υπερωρίες, των ετών 2012, 2013, 2014.

Όσον αφορά τις εφημερίες και υπερωρίες του πρώτου τριμήνου του 2015, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσει η αποπληρωμή στα μέσα Μαΐου.

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news