facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Εξω από το υπουργείο Οικονομικών και πάλι καθαρίστριες!

Μπορεί οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και είχαν κατασκηνώσει έξω από το κτήριο στην οδό Νίκης να έφυγαν, καθώς αναμένουν την επαναπρόσληψή τους, ωστόσο στο σημείο βρίσκονται και πάλι συνάδελφοί τους. 

Πρόκειται για συμβασιούχους έργου, οι συμβάσεις των οποίων έληξαν το 2012, και οι οποίες έκτοτε ζητούν την πρόσληψή τους. 

«Όπως σταύρωσαν το Χριστό έτσι σταυρώνουν και εμάς 13 χρόνια» αναφέρει το πανό που κρέμασαν την Τρίτη το πρωί ζητώντας την επιστροφή στις θέσεις εργασίας τους.



Μια σκηνή με τρεις καρέκλες ολοκληρώνει την εικόνα διαμαρτυρίας των καθαριστριών πάνω στο πεζοδρόμιο της οδού Νίκης στην θέση οπου συνήθως παρκάρει την μηχανή του ο νέος υπουργος Οικονομίας Γιάννης Βαρουφάκης.

Συγκεκριμένα οι καθαρίστριες ζητούν την επιστροφή στις θέσεις εργασιας τους καθώς όπως καταγγέλλουν παρανόμως έχουν διωχθεί το 2012 αφού η σύμβαση που είχαν υπογράψει ήταν πάγια και διαρκής.

Επίσης όπως συνεχίζουν σε ανακοινωση τους το σωματείο Φροντίδα των καθαριστριών εκκρεμεί και Πρωτόδικη Απόφαση από το 2014 η οποία αναφέρει πως όταν επαναπροσληφθούν θα αναβαθμιστεί η σύμβαση έργου σε αορίστου.


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news