facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Βενιζέλος: «Κουκουλοφόρος εξωτερικού» ο Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «κουκουλοφόρο του Εξωτερικού».

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα περί «τρόικας εσωτερικού» αλλά και με αφορμή και τον «ανασχηματισμό» της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας ο κ. Βενιζέλος είπε ότι ο πρωθυπουργός, «μας δουλεύει εν ψυχρώ».

«Δεν έχει κάνει ποτέ κανείς καμία σοβαρή διαπραγμάτευση. Δεν γίνεται διαπραγμάτευση. Έχουμε σπαταλήσει τον χρόνο, συνεχώς αλλάζουμε τους διαπραγματευτές. Είναι δυνατόν να έχουμε συνεχώς εναλλαγή Θεοχαράκη-Χουλιαράκη στο Euro Working Group όπου γίνεται η καθοριστική συζήτηση;», διερωτήθηκε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «δεν υπάρχει ενότητα λόγου, δεν υπάρχει ενιαία ομάδα, δεν υπάρχει διαφάνεια».

«Αλλη διαπραγμάτευση κάνεις ο κ. Παππάς στο γκρουπ της Φρανκφούρτης, άλλη ο κ. Χουλιαράκης στο Brussels Group, άλλη ο κ. Θεοχαράκης στο Euro Working Group, άλλη ο κ. Δραγασάκης ως αντιπρόεδρος, άλλη ο κ. Βαρουφάκης ως υπουργός, άλλη ο κ. Τσακαλώτος ως αναπληρωτής υπουργός. Κοροϊδευόμαστε και τρώμε τον χρόνο», είπε.

Όσον αφορά στη στάση που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της επιλογής προσώπου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ανέφερε ότι αν υπήρχε ορίζοντα και είχαμε πολιτική ισχύ και όχι διαρκή υπονόμευση του κ. Τσίπρα, «που έλεγε στον Σόιμπλε και στην Μέρκελ “μην τους δίνετε σημασία, πέφτουν αυτοί”, τους "ρίχνω" σε λίγες ημέρες, θα είχαμε κλείσει την συμφωνία».

«Εμάς ο κ. Τσίπρας μας θεωρεί ότι είμαστε η τρόικα εσωτερικού. Αυτός που λειτουργούσε ως υπονομευτής του κύρους της κυβέρνησης, της κυβέρνησης της νόμιμης, της συνταγματικής σε όλη τη διαπραγμάτευση πως πρέπει να χαρακτηριστεί;», διερωτήθηκε και υπογράμμισε πως ο κ. Τσίπρας, «πρέπει να χαρακτηριστεί κουκουλοφόρος εξωτερικού».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news