facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Το Ποτάμι: Η Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της

Για «προσωπικά παιχνίδια» που εμπλέκουν ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και «αντιδημοκρατική συμπεριφορά» καταγγέλει την Ζωή Κωνσταντοπούλου το Ποτάμι.

«Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της. Το νέο της "κατόρθωμα" είναι ότι σε εκδήλωση που οργάνωσε για τα αίτια δημιουργίας του χρέους, δεν κάλεσε το Ποτάμι και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά όπως πληροφορούμαστε και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος και συνεχιζει: «Με ποιο δικαίωμα μπορεί η Πρόεδρος της Βουλής να αποκλείει από μια τέτοια εκδήλωση κοινοβουλευτικά κόμματα; Με ποιο δικαίωμα στέλνει προσκλήσεις σε όσους εκείνη επιθυμεί, εμπλέκοντας στα προσωπικά της παιχνίδια και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;».

Τέλος υποστηρίζει πως «με τη συνεχιζόμενη αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διαλύονται και οι όποιες αμφιβολίες διατύπωναν κάποιοι για το αν έπρεπε να αποχωρήσει το Ποτάμι από την επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις στην οποία η κυρία Κωνσταντοπούλου επέλεξε να προεδρεύει».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news