facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση εξαγγέλλει μέτρα που είναι ήδη νομοθετημένα

Το πραγματικό της πρόσωπο δείχνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την ανθρωπιστική κρίση.
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου καταγγέλλει πως η κυβέρνηση κάνει κινήσεις λαϊκισμού, εξαγγέλοντας μέτρα που είναι ήδη νομοθετημένα.
«Η κυβέρνηση με μια ακόμα κίνηση λαϊκισμού εξαγγέλλει μέτρα για την κοινωνία όταν αυτά τα μέτρα είναι ήδη νομοθετημένα και ενταγμένα στον τρέχοντα προϋπολογισμό. Το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ και τα κοινωνικά παντοπωλεία ήδη υπάρχουν», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:
«Τα συσσίτια για τους απόρους μέσω των Δήμων και της Εκκλησίας ήδη λειτουργούν. Η πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στα δημόσια νοσοκομεία γίνεται κανονικά, όπως και η προστασία της πρώτης κατοικίας μαζί με τις εκατό δόσεις».
«Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει ανεπιφύλακτα οποιαδήποτε μέτρα ανακουφίζουν τη ζωή των ανθρώπων με χαμηλά εισοδήματα, φροντίζοντας πάντα με υπευθυνότητα να εξασφαλίζονται τα ανάλογα δημοσιονομικά ισοδύναμα, προκειμένου να μην μπούμε ξανά στο φαύλο κύκλο των ελλειμμάτων», σημειώνει και προσθέτει:
«Πάντως, η άρνηση της κυβέρνησης να υιοθετήσει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που η κυβέρνηση Σαμαρά εφήρμοσε πιλοτικά στις 13 περιφέρειες και από το δεύτερο εξάμηνο του 2015 θα εφαρμοζόταν σε όλη την Ελλάδα, εγείρει μεγάλα ερωτήματα για την έλλειψη πραγματικής κοινωνικής ευαισθησίας έναντι των φτωχοποιημένων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας.
Έρχεται, τελικά, η ώρα που ο καθένας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο».
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news