facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Έτινγκερ (Γερμανός επίτροπος): «Ο χρόνος εξαντλείται για την Ελλάδα»

Ο χρόνος εξαντλείται για την Ελλάδα, δηλώνει σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild ο Γερμανός επίτροπος της Ε.Ε, Γκίντερ Έτινγκερ, εκφράζοντας παράλληλα την απαισιοδοξία του για ενδεχόμενη συμφωνία των Αθηνών με τους ευρωπαίους εταίρους στο Eurogroup της Παρασκευής.

«Δυστυχώς, τις προηγούμενες εβδομάδες η Ελλάδα δεν κατάφερε να κάνει καμία πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα- τους θεσμούς», επισημαίνει στην μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας και προσθέτει: «Αντιθέτως, η ελληνική κυβέρνηση δεν δείχνει να είναι συνεργάσιμη με τους εκπροσώπους της Τρόικα , που επισκέπτονται την Αθήνα. Την ίδια στιγμή, οι προσπάθειές της σε ότι αφορά τις μεταρρυθμίσεις είναι μικρές».

Ο Γερμανός επίτροπος της Ε.Ε εμφανίζεται απαισιόδοξος για το ενδεχόμενο συμφωνίας στη Ρίγα της Λετονίας την Παρασκευή με τους Ευρωπαίους εταίρους. «Εφόσον δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, πιθανότατα δεν θα υπάρξει συμφωνία στην επόμενη συνάντηση του Εurogroup στις 24 Απριλίου με την ελληνική κυβέρνηση», υπογραμμίζει.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news