facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σταύρος Θεοδωράκης: Οι αλλαγές θα έπρεπε να είχαν γίνει νωρίτερα

Από την Ισπανία σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης τις αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα τονίζοντας ότι αυτές οι αλλαγές θα έπρεπε να είχαν γίνει πολύ νωρίτερα.

«Έχουμε χάσει πάρα πολύ χρόνο. Θα έπρεπε πολύ νωρίτερα-και το είχαμε πει στον Πρωθυπουργό από τον Φλεβάρη κιόλας-να υπάρξει μια συνετή διαπραγματευτική ομάδα η οποία θα έφερνε ένα άμεσο αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό. Έχουμε βγει εκτός ορίων και κυρίως η οικονομία και η κοινωνία είναι εκτός ορίων. Καλές είναι λοιπόν οι αλλαγές αλλά καλύτερα από όλα είναι να παρθούν επιτέλους κάποιες αποφάσεις από τον Πρωθυπουργό. Να μη νοιάζεται να ισορροπεί ανάμεσα στη Βαβέλ την κυβερνητική αλλά να δώσει αυτός άμεσα τις λύσεις», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού που βρίσκεται στη Μαδρίτη στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον σοσιαλιστή πρώην Πρωθυπουργό της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο.

Ακόμη εξέφρασε την ανησυχία του ότι η χώρα έχει χάσει του συμμάχους της και δήλωσε: «Είναι ανησυχητικό ότι η χώρα μου έχει καταφέρει να χάσει τους συμμάχους της. Γιατί είναι άλλο να μάχεσαι απέναντι στον Σόιμπλε ή στους Φινλανδούς και άλλο να είναι απέναντί σου και οι 18 χώρες. Είναι πολύ ανησυχητικό. Και πρέπει κάτι να κάνουμε. Και εμείς προσπαθούμε κάτι να κάνουμε. Ο ρεαλισμός είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Και αυτό συζητήσαμε επί μακρόν εδώ στην Ισπανία. Η ουτοπία είναι για τους ποιητές».

Στις δηλώσεις του σχολίασε και τα σενάρια περί εκλογών που ακούγονται τελευταία και υποστήριξε: «Οι κάλπες δε φέρνουν χρήματα στους πολίτες όπως και τα δημοψηφίσματα δε λύνουν τα προβλήματα ανεργίας που αντιμετωπίζει η Ελλάδα».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news