facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ποτάμι: Δεν έχει κανείς εντολή για χρεοκοπία

Να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση και να επέλθει συμφωνία με τους εταίρους, καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, με δήλωσή του, και επαναλαμβάνει την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο λαός έχει δώσει εντολή για διαπραγμάτευση και συμφωνία με τους εταίρους μας. Εντολή ρήξης και χρεοκοπίας δεν έχει κανείς, τονίζει ο κ. Τσιόδρας και προσθέτει: «Η ομολογία του αρμόδιου υπουργού ότι λείπουν 400 εκατομμύρια για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, στο τέλος του μήνα, αποδεικνύει τον λάθος δρόμο που έχει επιλέξει η κυβέρνηση».

Εκτιμά πως σπαταλήθηκε αρκετός χρόνος για να αλλάζει τίτλους και ονόματα σε τρόικες και μνημόνια και τώρα οι διαπραγματεύσεις να γίνονται θηλιά στο λαιμό της χώρας. «Διαπραγματευόμαστε από τη χειρότερη δυνατή θέση, με τη χρεοκοπία να μας περιμένει στη γωνία. Οι στιγμές είναι εθνικά κρίσιμες. Καλούμε τον πρωθυπουργό και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, που θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα στην Ευρώπη, να κάνουν αποδεκτή την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας» καταλήγει ο κ. Τσιόδρας.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news