facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Το Ποτάμι: Το σκάνδαλο αποκτά μεγαλύτερη διάσταση

Το δημοσίευμα από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σχετικά με την εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννη Ταφύλλη ως υπεργολάβου σε παλαιότερο πρόγραμμα αντισταθμιστικών ωφελημάτων της εταιρείας Lockheed Martin, η οποία ανέλαβε τώρα και τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών P3B-Orion έναντι του ποσού των 500 εκατ. δολαρίων, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεις.

Έπειτα από τη Νέα Δημοκρατία, που έκανε λόγο για «τεράστιο θέμα ηθικής και ενδεχομένως νομικής τάξης» και το ΠΑΣΟΚ που ζήτησε την παραίτηση Ταφύλλη, Το Ποτάμι ανάρτησε μία ανακοίνωση στον ιστότοπό του όπου ζητά από την Κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις.

Διαβάστε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε Το Ποτάμι στον ιστότοπό του:

«500 εκατομμύρια εσπευσμένα για εξοπλισμούς από μια χρεοκοπημένη Ελλάδα, αποτελεί σκάνδαλο από μόνο του. Οι αποκαλύψεις όμως δεν έχουν τέλος. Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Άμυνας είχε διατελέσει υπεργολάβος της εταιρείας στην οποία έγινε η ανάθεση. Τα ερωτήματα λοιπόν γίνονται ακόμη πιο σοβαρά και το σκάνδαλο αποκτά μεγαλύτερη διάσταση. Η απόφαση άραγε είναι άσχετη με την προηγούμενη ιδιότητα του γραμματέα και τη σχέση του με την εν λόγω εταιρεία; Τι άλλα κίνητρα κρύβονται πίσω από την παραγγελία; Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει. Πολιτικά είναι ούτως ή άλλως εκτεθειμένη.»

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news