facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Κινητοποιήσεις στον Κορυδαλλό για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Κινητοποιήσεις στον Κορυδαλλό με αφορμή την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών.

Οι δρόμοι γύρω από τις φυλακές Κορυδαλλού είναι κλειστοί από νωρίς το πρωί. Η αστυνομία έχει λάβει μέτρα ασφαλείας στις οδούς Σολωμού, Χοζοβιωτίσσης, Νικηφορίδη και Γρηγορίου Λαμπράκη.

Ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής έχει ήδη συγκεντρωθεί έξω από τις φυλακές.

Με σύνθημα «Όχι στη δίκη της ΧΑ στον Κορυδαλλό» συγκεντρώνονται στο ισόγειο του Δημαρχείου Κορυδαλλού, εργαζόμενοι και φορείς της πόλης καθώς επίσης και βουλευτές της Β΄Πειραιά και ακολούθως θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν την είσοδο των φυλακών.

Παράλληλα αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιείται από την «Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» στη διασταύρωση της λεωφόρου Λαμπράκη με την οδό Χρ. Σμύρνης (Γήπεδο Προοδευτικής).

Στην κινητοποίηση συμμετέχει η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού και η ΑΔΕΔΥ η οποία κηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας (7:30-11:30 πμ) για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο στην οποία συμμετέχει η ΠΟΕ - ΟΤΑ και άλλα σωματεία εργαζομένων. Στη συνέχεια θα επιχειρηθεί να γίνει πορεία προς τις φυλακές Κορυδαλλού. Nαυτεργατικά σωματεία πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη της Νίκαιας, ενώ αντιφασιστικό συλλαλητήριο διοργανώνεται και στο Κρατικό Νίκαιας.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news