facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Έπεσαν οι υπογραφές για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την παραχώρηση του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος με την Ιπποδρομίες Α.Ε. (100% θυγατρική της ΟΠΑΠ Investments Ltd).

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος με την Ιπποδρομίες Α.Ε. (100% θυγατρική της ΟΠΑΠ Investments Ltd) για 20 χρόνια, ολοκληρώνεται με επιτυχία μια απαιτητική διεθνής διαγωνιστική διαδικασία που διεξήχθη με τις πλέον αυστηρές δικλείδες ασφαλείας για το Ελληνικό Δημόσιο και σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας.

H ΟΠΑΠ Investments Ltd ανακηρύχθηκε το Σεπτέμβριο 2014 προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης μετά την υποβολή της υψηλότερης προσφοράς ύψους 40,5 εκατ. ευρώ, για τη χορήγηση του δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Χαρακτηριστικό είναι πως την είδηση μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, με με μια ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας: «Η πρώτη αποκρατικοποίηση στην Ελλάδα, με αριστερή κυβέρνηση».


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news