facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Στρατούλης: Μεταρρυθμίσεις για τον λαό, όχι για τις ΗΠΑ και την Γερμανία

«Η Ελλάδα δεν θα κάνει τις μεταρρυθμίσεις που θέλουν οι Η.Π.Α. και η Γερμανία, αλλά αυτές που θέλει ο ελληνικός λαός», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου.

Ο κ. Στρατούλης αναφέρθηκε στις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης τονίζοντας ότι «αποτελούν Σινικά Τείχη απροσπέλαστα», προσθέτοντας πως «Η Γερμανία με πολιτικές ρήξης οδήγησε την Ευρώπη σε δυο Παγκόσμιους πόλεμους. Δεν θα φτάσουμε στο αμήν για να καταστραφεί η Ευρωζώνη. Θα υπάρξει συμβιβασμός».

Μιλώντας με σκληρά λόγια τόνισε πως η Ελλάδα δέχεται «ομοβροντία πιέσεων και εκβιασμών από τους δανειστές, όμως υπάρχουν τα διαπραγματευτικά μας εργαλεία και ένα από αυτά είναι η γεωπολιτική μας θέση».

Ο ίδιος τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο εκλογών τονίζοντας πως είναι κατηγορηματικά αντίθετος, ενώ επιβεβαίωσε ότι μελετάται το ενδεχόμενο να μπουν τέλη για την ενίσχυση του ασφαλιστικού.

Τέλος, αναφερόμενος στα σενάρια που κάνουν λόγο για πληρωμή μισθών και συντάξεων με ομόλογα (IOU), είπε πως αυτά είναι «βλακείες» και ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά και ο λαός δεν θα μείνει ξεκρέμαστος.

kathimerini

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news