facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Τελικά το 2012 μιλούσε στο Australian για τον παραλογισμό της τρόικας ο Γιάνης Βαρουφάκης

Τελικά το 2012 είχε παραχωρήσει συνέντευξη ο κ. Βαρουφάκης στο Business Spectator του Australian. Δυστυχώς, το ΑΠΕ απ' όπου διακινήθηκε η είδηση με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού στην Αυστραλία δεν διευκρίνιζε ότι επρόκειτο για «αρχειακή αναδημοσίευση».

Βιάστηκε ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης να επιλέξει το skai.gr για να αποδώσει την ευθύνη του λάθους στο οποίο υπέπεσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δημοσιεύοντας σήμερα το πρωί αναλυτικό κείμενο για συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο υπουργός το 2012 - χωρίς να το διευκρινίζει.

Τον ευχαριστούμε που το υπουργείο οικονομικών αποκατάστησε με σαφήνεια τα γεγονότα και χαιρόμαστε που επισκέπτεται αποκλειστικά το skai.gr


Το Αθηναϊκό Πρακτορείο ανακοίνωσε αργότερα, και μέσω Twitter, πως θέτει σε προσωρινή αργία τον ανταποκριτή του στην Αυστραλία.


skai
Σε προσωρινή αργία ο ανταποκριτής του ΑΠΕ - ΜΠΕ στην Αυστραλία

Σε προσωρινή αργία τέθηκε ο ανταποκριτής του ΑΠΕ - ΜΠΕ στην Αυστραλία, μετά τη μετάδοση δήθεν χθεσινής συνέντευξης στην εφημερίδα «The Australian» του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, η οποία, ωστόσο, είχε δημοσιευθεί στην ίδια εφημερίδα προ διετίας.

Το ΑΠΕ - ΜΠΕ ζητεί συγγνώμη από τους συνδρομητές του.
Το θέμα θα απασχολήσει την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news