facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Αξιωματούχος στο Reuters: Η Ελλάδα δεν υπέβαλε κατάλογο μεταρρυθμίσεων, αλλά ιδέες

"H Ελλάδα δεν υπέβαλε μια λίστα μεταρρυθμίσεων την Παρασκευή, απλώς ανέπτυξε μέσα στο Σαββατοκύριακο κάποιες ιδέες", δήλωσε στο Reuters ευρωπαίος αξιωματούχος.

Οι συζητήσεις από την Παρασκευή ως την Κυριακή αποσκοπούσαν στο να βοηθούσαν τους Έλληνες να ετοιμάσουν την εν λόγω λίστα ώστε να σταλεί τη Δευτέρα, πρόσθεσε ο ίδιος και τόνισε ότι «ανυπομονούμε να λάβουμε κάτι τη Δευτέρα».

Όπως γράφει το Reuters, με την σημερινή της μορφή η «λίστα» δεν παρέχει τις απαραίτητες διευκρινίσεις ώστε να κερδίσει την έγκριση των δανειστών.

«Στερείται λεπτομερειών και απαιτείται τεχνική επεξεργασία ώστε να μετατραπεί σε κάτι επαρκώς ολοκληρωμένο και αξιόπιστο για να παρουσιαστεί στο Eurogroup», ανέφερε άλλος αξιωματούχος.

Σε ερώτηση του πρακτορείο για το πόσος χρόνος θα χρειαστεί ώστε να ολοκληρωθεί η λίστα, εκτίμησε ότι «θα πάρει αρκετές ακόμα μέρες».

Και πρόσθεσε ότι, δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να υποβάλει μια λίστα που δεν πρόκειται να «προχωρήσει», διευκρινίζοντας ότι είναι προτιμότερο να πάρει περισσότερο χρόνο ώστε να την προετοιμάσει σωστά.

newmoney

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news