facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Neo Magazin Royale: Ναι, παραποιήσαμε το βίντεο με τον Βαρουφάκη για να δείξουμε την εμπάθεια των Γερμανών

Σε μια αναπάντεχη τροπή στο πολυσυζητημένο σίριαλ της «χειρονομίας» του Γιάνη Βαρουφάκη, η σατιρική εκπομπή Neo Magazin Royale του καναλιού ΖDF ανήρτησε το βράδυ της Τετάρτης στο YouTube βίντεο στο οποίο, ο παρουσιαστής Γιαν Μπόερμαν, εμφανίζεται να εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο «παραποιήθηκε» από τους συντελεστές της εκπομπής του το επίμαχο στιγμιότυπο με την ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στην Κροατία.

Ο Μπόερμαν εμφανίζεται να υποστηρίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη που εξ αρχής έλεγε ότι το επίμαχο βίντεο είναι προϊόν μοντάζ και εξηγεί ότι το παραποιημένο βίντεο ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε από το κανάλι ARD στις 15 Μαρτίου, από την εκπομπή του γερμανού δημοσιογράφου Γκίντερ Γιάουχ, και έγινε η αιτία για να κατηγορηθεί ο έλληνας υπουργός Οικονομικών από μεγάλο μέρος των γερμανικών ΜΜΕ.

Ο Μπόερμαν είπε ότι η ομάδα του αναζητούσε από τον περασμένο Φεβρουάριο πλάνα με τον νέο υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας και το μοναδικό που βρήκε ήταν εκείνο από την εκδήλωση της Κροατίας που πραγματοποιήθηκε το 2013.

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και σωσία του έλληνα υπουργού Οικονομικών κατάφεραν, όπως ισχυρίζονται και δείχνουν στο βίντεο που ανάρτησαν στο youtube (κεντρική φωτογραφία επάνω), να παραποιήσουν την εικόνα έτσι ώστε να εμφανίζεται τη στιγμή της επίμαχης φράσης «stick the finger to Germany» και η άσεμνη χειρονομία.



Ο λόγος που προέβησαν σε αυτή την κίνηση, ισχυρίζονται οι ίδιοι, ήταν για να «παγιδεύσουν» τον γερμανό δημοσιογράφο Γκίντερ Γιάουχ του ARD προκειμένου να καταδείξουν τον εμπαθή τρόπο με τον οποίο οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν όποιον επιτίθεται στην πατρίδα τους.

Ακολουθεί το βίντεο με την εκπομπή του γερμανού δημοσιογράφου Γκίντερ Γιάουχ στο κανάλι ARD, όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η άσεμνη χειρονομία, παρουσία του έλληνα υπουργού Οικονομικών που το διαψεύδει, προκαλώντας τις γνωστές, έντονες αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Γερμανία και την Ελλάδα.



Πάντως πολλοί στη Γερμανία παραμένουν δύσπιστοι απέναντι στην αποκάλυψη του Neo Magazin Royale. Υποστηρίζουν ότι η σατιρική εκπομπή απλά«τρολλάρει» τα γερμανικά ΜΜΕ αλλά και τους Ελληνες και εκφράζουν τον σκεπτικισμό τους αν το τωρινό βίντεο είναι αυτό προϊόν σκηνοθεσίας και νέας φάρσας, πράγμα που κατά τον γερμανικό Τύπο δεν είναι απίθανο.

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news