facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Γερμανική πρόκληση στη Eurovision: «Δεν είναι μόνο η Αυστραλία εκτός Ευρώπης, είναι και η... Ελλάδα!»! (Βίντεο)

Σε μία ακόμα ακραία πρόκληση κατά της Ελλάδας προέβη Γερμανός δημοσιογράφος, αυτή τη φορά με φόντο τον… διαγωνισμό της Eurovision.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια την προκριματική διαδικασία για την ανάδειξη τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, η παρουσιάστρια έσταξε… χολή για τη χώρα μας εμπλέκοντας την πολιτική και την οικονομία με τη… Eurovision.

Με αφορμή την πρόσκληση της Αυστραλίας στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό (υπενθυμίζεται ότι η χώρα δεν ανήκει στην Ευρώπη), η παρουσιάστρια σχολίασε πως πρόκειται για μία πολύ ωραία έκπληξη. Ωστόσο, συνέχισε λέγοντας πως, εκτός της Αυστραλίας, και η Ελλάδα είναι εκτός Ευρώπης!

Χαρακτηριστικά, είπε: «Αναρωτιέστε όλοι από το σπίτι σας... "Μα η Αυστραλία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Αλλά, ούτε η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή ¨Ενωση αλλά τους επιτρέπεται να τραγουδήσουν και αυτοί».
Την ίδια στιγμή, το κοινό ξέσπασε σε επιφωνήματα ενθουσιασμού και χειροκροτήματα.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό πρόκειται για μία… πρωτοφανή πρόκληση. Oι Γερμανοί επιλέγουν να σπείρουν το διχασμό και να… φορτίσουν αρνητικά το διαγωνισμό για τη χώρα μας σε έναν... μουσικό διαγωνισμό που παρακολουθείται κατά κύριο λόγο από το "νέο αίμα" της Ευρώπης.


kontranews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news