facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Την παραίτηση Κατρούγκαλου ζητούν Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

Η αξιωματική αντιπολίτευση ακολουθεί τη γραμμή του «Βήματος» και ζητά την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου για την υπόθεση των δικηγορικών συμφωνητικών που υπέγραψε.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης και αναφερόμενος σε νέες, όπως λέει, αποκαλύψεις σχετικά με υποθέσεις που είχε αναλάβει ο κ. Κατρούγκαλος αφού είχε ορκιστεί υπουργός χαρακτηρίζει μονόδρομο την παραίτησή του.

ΠΑΣΟΚ: Οι έννοιες φιλότιμο και ντροπή για τον κ. Κατρούγκαλο είναι άγνωστες

Πυρά εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Κατρούγκαλου εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «τα στοιχεία που δόθηκαν επισήμως από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για εργολαβικά - συμφωνητικά για υποθέσεις κατά του Δημοσίου που κατέθεσε ο κ Κατρούγκαλος στο ΔΣΑ, είναι συντριπτικά σε βάρος του και σε σχέση με τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα».

«Φαίνεται ότι οι έννοιες φιλότιμο και ντροπή για τον κ. Κατρούγκαλο είναι άγνωστες» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι «τίθεται μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης που αφορά πλέον τον κ. Τσίπρα προσωπικά και την κυβέρνηση».

«Η επιμονή της κυβέρνησης να καλύπτει, να υποστηρίζει και να μην αποπέμπει τον κ. Κατρούγκαλο, μετακυλύει τις ευθύνες στον κ. Τσίπρα» τονίζουν από τη Χαριλάου Τρικούπη, συμπληρώνοντας πως «ο κ. Κατρούγκαλος είναι μόνο η αρχή. Το πελατειακό σύστημα που δημιούργησε ο πάλαι ποτέ αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ για να αναρριχηθεί στην εξουσία, το βρίσκει ήδη μπροστά του».

Και «Το Ποτάμι» ζητά την παραίτηση Κατρούγκαλου

«Το σίριαλ Κατρούγκαλου πρέπει να τελειώσει εδώ. Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές
και οι απαντήσεις δεν είναι πειστικές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το αντιπολιτευόμενο κόμμα, συμπληρώνοντας πως «η δικαιολογία ότι 'τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι' δε μπορεί να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία».
«Το Ποτάμι» ζητά από τον αναπληρωτή υπουργό «να παραιτηθεί σήμερα, πριν αναγκαστεί ο Πρωθυπουργός να τον αποπέμψει αύριο».

efsyn

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news