facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Σουηδός ΥΠΕΞ: Θα κάνουν τους τουρίστες κατασκόπους. Είναι σοβαροί;

Με ένα καυστικό μήνυμα στο Twitter σχολίασε ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ την πρόταση Βαρουφάκη για τους τουρίστες εφοριακούς.

«Η ελληνική κυβέρνηση προτείνει οι τουρίστες να μπαίνουν στο ρόλο του κατασκόπου - εφοριακού. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σοβαροί;»

Αυτό είναι το καυστικό μήνυμα που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ, σχολιάζοντας την πρόταση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τους τουρίστες εφοριακούς - κατασκόπους, συνεχίζοντας τον σχολιασμό του θέματος που έχει από χθες πάρει μεγάλες διαστάσεις στο κοινωνικό δίκτυο.

Ξεκαρδιστική πρόταση για τους FT οι τουρίστριες - φοροεισπράκτορες

Ξεκαρδιστική χαρακτηρίζει την πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη για μη επαγγελματίες φοροεισπράκτορες, όπως οι τουρίστριες , η εφημερίδα Financial Times που αποκάλυψε την επιστολή με τις επτά προτάσεις μεταρρυθμίσεων που έστειλε η κυβέρνηση Τσίπρα στον πρόεδρο του Eurogroup εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης τη Δευτέρα.

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης ωστόσο υποστηρίζουν ότι το Eurogroup δεν θα μπορέσει να βγάλει απόφαση ως προς τις προτάσεις αφού τα μέτρα δεν κατατέθηκαν εγκαίρως έτσι ώστε να τα εξετάσουν οι τεχνοκράτες του euroworking group.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news