facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Καλά λόγια κι αισιοδοξία από το Γιούνκερ

"Δεν θέλω να υπάρξει αποτυχία" τόνισε ο επικεφαλής της Κομισιόν, προσθέτωντας ωστόσο πως "δεν έχει υπάρξει μεγάλη πρόοδο στις εξελίξεις τις τελευταίες εβδομάδες" και κάλεσε όλους να συνεργαστούν.

«Θα συζητήσουμε τα θέματα που υπάρχουν στο τραπέζι. Η Κομισιόν πάντα θέλει να βοηθά», δήλωσε ο Ζαν Κλώντ Γιούνκερ, λίγο πριν την επίσημη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, συμπληρώνοντας ωστόσο πως «δεν έχει υπάρξει μεγάλη πρόοδο στις εξελίξεις τις τελευταίες εβδομάδες. Πρέπει όμως να συμβεί αυτό».

«Δεν θέλω να υπάρξει αποτυχία. Θέλω οι Ευρωπαίοι να δουλέψουν μαζί. Ο πρωθυπουργός υιοθετεί μια τροχιά ποιο ευρωπαϊκή και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα», τόνισε ο επικεφαλής της Κομισιόν ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι ο κύριος παίκτης. Οι αποφάσεις θα ληφθούν στο Eurogroup.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε από την πλευρά πως «Συζητούμε με την Ευρώπη για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εφαρμογής της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου. Συζητώ με φίλους της Ελλάδας και πιστεύω ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση τα προβλήματα λύνονται».

reporter

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news