facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Την Τρίτη η απόφαση για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Την απόφασή του για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τους χειρισμούς του στη λίστα Λανγκαρντ θα ανακοινώσει το Ειδικό Δικαστήριο την προσεχή Τρίτη, 24 Μαρτίου, στις έξι το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος της δίκης ανακοίνωσε την ημερομηνία της έκδοσης της απόφασης, ενώ κλείνοντας την διαδικασία ο κ. Νικ. Πάσσος ευχαρίστησε τους εισαγγελείς, τα μέλη του δικαστηρίου και τους συνηγόρους της υπεράσπισης του κατηγορουμένου,για τους οποίους τόνισε ότι "δυστυχώς αποτελούν εξαίρεση",τους δημοσιογράφους και όλους τους συντελεστές της διαδικασίας.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εισαγγελέας και όλα τα μέλη του δικαστηρίου γιατί προσπάθησαν με τις ερωτήσεις τους να διαλευκάνουν αυτή την κάπως σκοτεινή υπόθεση.Τον κατηγορούμενο και τους υπερασπιστές του που με αξιοπρέπεια και πλήρη σεβασμό στο δικαστήριο προσπάθησαν να φωτίσουν την υπόθεση σε ένα πρωτοφανές κλίμα.

Δυστυχώς μάλλον αποτελείται την εξαίρεση και ελπίζω να αποτελέσετε παράδειγμα για τους υπόλοιπους. Ευχαριστώ και τους δημοσιογράφους που με υποδειγματική διακριτοτητα άσκησαν τα καθήκοντά τους, τους επιμελητές και την προϊσταμένη ορόφου καθώς και τους αφανείς εργάτες αυτης της διαδικασίας.

Επι του πρακτέου διακόπτει 24/3/,2015 και ώρα 18.00 για την έκδοση της απόφασής. Στις 24 και όχι 25 γιατί είναι αργία", ειπε.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news