facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Δήμος Λαρισαίων: Η υπόθεση Καλογιάννη ανατέθηκε στην Κατερίνα Λαϊνά μετά την υπουργοποίηση Κατρούγκαλου

Θέση στη θύελλα που έχει ξεσπάσει μετά το δημοσίευμα του «Βήματος» για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιάννη Κατρούγκαλο λαμβάνει ο Δήμος Λαρισαίων με διευκρινιστική ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση, σχετικά με αναφορές σε αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων για τον χειρισμό νομικής υπόθεσης από το δικηγορικό γραφείο «Κατρούγκαλος και συνεργάτες» και τη δικηγόρο Κατερίνα Λαϊνά, σχετικά με τον έλεγχο των συμβάσεων και τη δίωξη του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων επισημαίνονται τα εξής:

1. Κατά της απόρριψης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (22-10-2014) για τον έλεγχο των συμβάσεων από τον κ. Κυρ. Μητσοτάκη ανατέθηκε, τον Νοέμβριο του 2014, η υπεράσπιση του Δημάρχου και η κατάθεση προσφυγής στο νομικό γραφείο «Κατρούγκαλος – Συνεργάτες» και στην κ. Αικ. Λαινά.

2. Στις 12/2/2015 αποφασίστηκε η προσφυγή στο ΣτΕ για το ίδιο θέμα και ανατέθηκε ο χειρισμός της υπόθεσης στη δικηγόρο κ. Λαϊνά και μόνο, λόγω της υπουργοποίησης του κ. Κατρούγκαλου.Όλα τα υπόλοιπα είναι αναληθή, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και υπηρετούν σκοπιμότητες.

huffingtonpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news