facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Παρακευόπουλος: Το σύμφωνο συμβίωσης θα είναι το πρώτο ν/σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ο νόμος για το σύμφωνο συμβίωσης θα είναι το πρώτο νομοθέτημά του υπουργείου του, ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, κάνοντας λόγο για «σύμφωνο συμβίωσης, που αφορά στην εξίσωση των δυο φύλων».
Ο υπουργός, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ», τόνισε, εξ άλλου, πως «ο τύπος των σωφρονιστικών καταστημάτων Γ' Τύπου θα καταργηθεί. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε πτέρυγες με αυξημένα μέτρα ασφάλειας, διάσπαρτες σε όλη την χώρα, ώστε να μην έχουμε και τα πολύ δύσκολα προβλήματα μεταγωγών που εμφανίζονται τώρα, κάποιων κρατουμένων, στο Δομοκό».
Ο κ. Παρασκευόπουλος ανέφερε ακόμη ότι η καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής οφείλεται στις ελλείψεις στο χώρο της Δικαιοσύνης.
«Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ταχύτητα στη Δικαιοσύνη. Οπωσδήποτε, όταν φτάνουμε στο 18μηνο, λόγω της ρύθμισης του Συντάγματος, οι προσωρινά κρατούμενοι πρέπει να αφήνονται ελεύθεροι. Το θέμα εδώ είναι η καθυστέρηση της Δικαιοσύνης. Οταν βέβαια οι κατηγορούμενοι είναι πολλοί, οι μάρτυρες είναι πάρα πολλοί και η κατάθεση του καθενός θέλει ένα χρονικό διάστημα και βεβαίως υπάρχουν κι άλλες δίκες, δεν μπορεί η Δικαιοσύνη να αφήνει τα έργα της και να ασχολείται με μια υπόθεση».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχτηκε πως σε ορισμένες περιπτώσεις η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη.
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news