facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Προφυλακιστέος ο παιδόφιλος με το βαν

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα ο 40χρονος που συνελήφθη την Κυριακή στο Περιστέρι με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκων. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τα αδικήματα του βιασμού σε βάρος μίας 14χρονης, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρα προσέλκυσης ανηλίκου. Νωρίτερα, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία καθώς και φωτογραφίες του δράστη. Πρόκειται για τον Λεβέντο Φίλιππο του Ιωάννη και της Λαμπρινής, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί και τον Νοέμβριο του 2014 δικογραφία για βιασμό και αποπλάνηση 14χρονης που είχε λάβει χώρα το περασμένο καλοκαίρι. Η δικογραφία είχε υποβληθεί στην εισαγγελία ωστόσο, παρέμενε σε εκκρεμότητα η άσκηση ποινικής δίωξης.

Ο 40χρονος φέρεται να αποπλανούσε ανήλικα αγόρια μέσα σε ειδικά κατασκευασμένο βαν. Τη στιγμή της επιχείρησης αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο λευκό Fiat ένα 13χρονο αγόρι, στο οποίο ο 40χρονος σκόπευε να ασελγήσει. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ο κατηγορούμενος είχε τοποθετήσει στρώμα, μαξιλάρια και ανεμιστήρα, ενώ βρέθηκαν επίσης ερωτικά βοηθήματα (προφυλακτικά, λιπαντικές ουσίες), καθώς επίσης σοκολάτες, μπισκότα και παιδικά ροφήματα, τα οποία προσέφερε στα ανήλικα θύματά του.

Ανακρινόμενος, ο 40χρονος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι την ημέρα της σύλληψής του είχε ερωτικά ραντεβού με τέσσερα ακόμα ανήλικα αγόρια.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης με επωνυμία Chat Scanning που διεξήγαγε το τελευταίο δίμηνο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε συνεννόηση με τις δικαστικές αρχές, αστυνομικοί παρίσταναν ανήλικους χρήστες του Διαδικτύου με σκοπό να εντοπίσουν παιδόφιλους στα διάφορα chat rooms. Συνολικά, εντοπίστηκαν έξι δράστες, ένας εκ των οποίων είναι και ο 40χρονος, που κατά την ΕΛ.ΑΣ. είναι ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στον Κορυδαλλό.

kathimerini

Αυτό είναι το βαν του 40χρονου παιδόφιλου

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news