facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Πανούσης: Πιθανόν να ξαναγεμίσουν τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών

Ανοικτό αφήνει ο Γιάννης Πανούσης το ενδεχόμενο να ξαναγεμίσουν τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών, λόγω της αυξημένης ροής μεταναστών στη χώρα μας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, εξέφρασε τον προβληματισμό του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού όπως σημείωσε μόλις χθες μπήκαν στην Μυτιλήνη 800 νέοι μετανάστες κι αναμένεται αύξηση της εισροής μεταναστών το καλοκαίρι. Και τόνισε ότι τα θαλάσσια σύνορα της χώρας είναι δύσκολο να φυλαχτούν.

Επιπλέον, ο κ. Πανούσης ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σύσκεψη με τις αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση της κατάστασης, γιατί η χώρα «δεν αντέχει άλλους μετανάστες».

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του, σήμερα, στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, ο κ. Πανούσης χαρακτήρισε επιπλέον την αστυνομία ως θεσμό της δημοκρατίας.

«Πρέπει να συμφιλιωθεί με τον πολίτη και ο πολίτης πρέπει να καταλάβει ότι ο αστυνομικός είναι φίλος του κι όχι εχθρός του», τόνισε.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news