facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Δύο νέες αποκαλύψεις για το γραφείο Κατρούγκαλου

Δύο ακόμη υποθέσεις έχουν ανατεθεί από Δήμους στο δικηγορικό γραφείο του Γιώργου Κατρούγκαλου, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ραδιοσταθμός ΒΗΜΑ FM 99,5.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού πρόκειται για υπόθεση του Δήμου Λαυρεωτικής, η οποία ανατέθηκε στο γραφείο Κατρούγκαλου στις 20 Φεβρουαρίου 2015 και μια υπόθεση του Δήμου Αρταίων, η οποία είχε ανατεθεί ήδη στον ίδιο και στις 18 Μαρτίου 2015 πέρασε σε συνεργάτες του γραφείου του.

Στην περίπτωση του Λαυρίου, η υπόθεση αφορά άσκηση προσφυγής κατά του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για μη αποστολή στοιχείων για μετατροπές συμβάσεων προσωπικού, πρόκειται δηλαδή για περίπτωση ανάλογη με εκείνη του δήμου Λάρισας.

Οσον αφορά την υπόθεση της Αρτας πρόκειται για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της αναστολής λειτουργίας τμημάτων ελέγχου της Εφορίας της πόλης.

Εντωμεταξύ, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα, στις 4, νέα συνέντευξη τύπου για να απαντήσει στα όσα νέα αποκαλύπτονται τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η συνέντευξη τύπου δεν θα δοθεί και θα κάνει γραπτή δήλωση.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news