facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Υπ. Οικονομικών: Θα ανταποκριθούμε άμεσα στον κατάλογο που ετοιμάζουν τα κλιμάκια

Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα ανταποκριθεί «άμεσα και εποικοδομητικά» στον κατάλογο με τις πληροφορίες που ετοιμάζονται να ζητήσουν τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών.

«Οι τεχνικές ομάδες εμπειρογνωμόνων ετοιμάζουν λεπτομερή κατάλογο με τις πληροφορίες που χρειάζονται αναφορικά σχετικά με τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις καθώς και την εξέλιξη των οικονομικών δεδομένων», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, λίγες ώρες μετά την κρίσιμη επταμερή συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Αναμένουμε τον κατάλογο στον οποίο θα ανταποκριθούμε άμεσα και εποικοδομητικά» πρόσθεσε.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι εταίροι συμφώνησαν την Πέμπτη να καταθέσει η κυβέρνηση λεπτομερή κατάλογο με τις μεταρρυθμίσεις που θα υλοποιήσει για να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση των δανείων διάσωσης και να αποτραπεί η χρεωκοπία της χώρας, αναφέρει το Reuters.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών έχει ως εξής:

«Το υπουργείο Οικονομικών πληροφορήθηκε ότι οι τεχνικές ομάδες εμπειρογνωμόνων ετοιμάζουν λεπτομερή κατάλογο με τις πληροφορίες που χρειάζονται σχετικά με τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις καθώς και την εξέλιξη των οικονομικών δεδομένων. Πρόκειται για εξέλιξη την οποία το Υπουργείο Οικονομικών κρίνει θετική καθώς θα βοηθήσει τις συζητήσεις που διεξάγονται σε επίπεδο Brussels Group σύμφωνα με το πνεύμα της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου. Αναμένουμε τον κατάλογο στον οποίο θα ανταποκριθούμε άμεσα και εποικοδομητικά».

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news