facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Καρύδης: «Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα "βουλιάξουν" στον Πειραιά μέσα στα ψέμματά τους»

«Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα βουλιάξουν στον Πειραιά μέσα στα ψέμματά τους» αναφέρει μεταξύ άλλων Δήλωση του πρώην βουλευτή Α' Πειραιά και εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδη σχετικά με την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ στη Cosco...

Ειδικότερα η δήλωση του Δ. Καρύδη αναφέρει χαρακτηριστικά: « Οι κκ Δρίτσας και Λαφαζάνης διαλαλούσαν ότι το λιμάνι στο Πειραιά πρέπει να είναι κρατικό. Οι κκ Τσίπρας, Βαρουφάκης και Δραγασάκης ξεπουλούν άρον- άρον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΛΠ στη Cosco για να πληρώσουν μια δόση στο Δ.Ν.Τ. Το ΠΑΣΟΚ πάντα υποστήριζε την παραχώρηση λειτουργιών μέσω της συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Είμαστε όμως μπροστά σε μια ακόμη τεράστια εξαπάτηση, ανάμεσα σε πολλές άλλες. Κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από ότι υπόσχονταν προεκλογικά αφού πρώτα πήραν τις ψήφους για να αναρριχηθούν στην εξουσία.

Όλοι οι φορείς στον Πειραιά, Περιφέρεια, Δήμοι, επιμελητήρια, εργαζόμενοι, δημότες είναι τελείως αντίθετοι στα σχέδια της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Για τους κκ. Δρίτσα και Λαφαζάνη δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την παραίτηση αν εννοούν στο ελάχιστο όσα υποστήριζαν ακόμη και μετεκλογικά.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βουλιάξουν στον Πειραιά μέσα στα ψέμματά τους...».

enikonomia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news