facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Βούτσης:Χώρα και κυβέρνηση σε ταξικό πόλεμο με τους δανειστές

«Η χώρα είναι σε πόλεμο, η κυβέρνηση είναι σε πόλεμο κοινωνικό και ταξικό με τους δανειστές. Βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση με τους εταίρους και κάθε μήνας περνά με σφίξιμο των λουριών και των οβολών μας. Σε αυτόν τον πόλεμο δε θα πάμε σαν χαρούμενοι πρόσκοποι με πρόθεση να συνεχίσουμε τις μνημονιακές πολιτικές», δήλωσε στην Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης.
Επιτέθηκε δε κατά της ΝΔ και το ΠαΣοΚ ότι επικροτούν την τιμωρία που επιχειρούν να επιβάλλουν στην κυβέρνηση και τον λαό οι εταίροι. «Στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης αντί να στέλνουν μηνύματα στους εταίρους να σταματήσουν την ασφυξία, έρχονται σήμερα και ζητούνε σε χρόνο μερικών ημερών τα ρέστα από την κυβέρνηση γιατί με τον δεδομένο προϋπολογισμό καλούμαστε να εφαρμόσουμε τον προγραμματισμό μας», τόνισε ενώ πρόσθεσε ότι «εμείς θα μείνουμε πιστοί στο συμβόλαιό μας με τον λαό, εσείς να μείνετε πιστοί σε αυτούς που μας τιμωρούν».
Όπως είπε εξάλλου οι συνθήκες αναγκάζουν την κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά της «κουτσουρεμένο» και λιγότερο ριζοσπαστικό απ’ όσο θα επιθυμούσε.

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news