facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Θέμα εκλογών βάζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Θέμα εκλογών έθεσαν με δηλώσεις τους ο Αλ. Καλύβης και ο Κ. Χρυσόγονος εάν συνεχιστούν οι αφόρητες πιέσεις των δανειστών. Το μέλος της ΠΓ Αλέκος Καλύβης -μιλώντας στο Mega- είπε πως «αν προκύψει μια οριακή κατάσταση, η κυβέρνηση θα πρέπει να ρωτήσει και τον κόσμο μέσω εκλογών ή δημοψηφίσματος».

«Η λύση των εκλογών μπορεί να είναι και θετική, έστω και αν είναι σε ένα κοντινό χρονικό διάστημα. Εξαρτάται από τις συνθήκες», τόνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί στο Mega, επισημαίνοντας πως αν προκύψει μια οριακή κατάσταση, η κυβέρνηση θα πρέπει να ρωτήσει και τον κόσμο μέσω εκλογών ή δημοψηφίσματος.

Αλήθεια στον λαό

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι μόνον οι εκλογές, είναι και το δημοψήφισμα, είναι και μια σειρά άλλες διαδικασίες». Πρόσθεσε δε ότι «αν φθάσουμε στο σημείο να πούμε ότι «κοιτάξτε, έχουμε φθάσει σε αυτό το οριστικό συμπέρασμα», δεν είναι κανένας που θα κοροϊδέψει τον κόσμο. Θα πούμε την αλήθεια στον λαό. Αυτό είναι σαφές. Και με αυτή την έννοια λέω δεν θα πούμε στο μέλλον το κρέας ? ψάρι. Προφανώς εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε μαζί με τον λαό και θέλουμε σε κρίσιμες φάσεις, αν υπάρχουν επιλογές που πρέπει να κάνουμε, να ρωτήσουμε τον κόσμο».

Υπέρ της ετυμηγορίας του λαού τάχθηκε και ο ευρωβουλευτής Κ. Χρυσόγονος καθώς υποστήριξε ότι «αν οι δανειστές μάς φτάσουν στο αμήν και επιμείνουν σε λήψη μέτρων σκληρής λιτότητας και εφόσον η εναλλακτική λύση θα ήταν η χρεοκοπία και η έξοδος από την Ευρωζώνη και την ΕΕ, επειδή η κυβέρνηση δεν έχει εντολή να θέσει αυτά τα θέματα, τότε θα ήταν απαραίτητη η προσφυγή στις κάλπες».

prismanews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news