facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

«Καζάνι που βράζει» και πάλι τα Εξάρχεια

Καζάνι που βράζει» θυμίζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα και πάλι τα Εξάρχεια με την ΕΛΑΣ να αποδίδει το γεγονός στην απεργία πείνας που βρίσκεται σε εξέλιξη από τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Έτσι, λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ στα Α/Τ σε Ζωγράφου και Δάφνη, ένα ακόμα περιστατικό καταγράφηκε, ξημερώματα Κυριακής, αυτή τη φορά στα Εξάρχεια και αφορούσε επίθεση σε βάρος πληρώματος περιπολικού της Τροχαίας.

Σε αντίθεση με τις άλλες επιθέσεις, μάλιστα, στη συγκεκριμένη υπήρχε και τραυματισμός με θύμα μία νεαρή τροχονόμο που τραυματίστηκε στο κεφάλι από μπουκάλι μπύρας!

Το περιστατικό αυτό έγινε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην Πλατεία Εξαρχείων, όταν διερχόμενο περιπολικό της Τροχαίας σταμάτησε στον ερυθρό σηματοδότη. Τότε, ομάδα 6 νεαρών που βρισκόνταν στην Πλατεία, επιτέθηκε στο όχημα, άνοιξαν τις πόρτες και άρχισαν να πετούν άδεια μπουκάλια μπύρας εναντίον των δύο τροχονόμων, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να καταλήξει στο κεφάλι της νεαρής συνοδηγού στο περιπολικό και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Σε κατάσταση σοκ, ο τροχονόμος που καθόταν στη θέση του οδηγού έβαλε μπροστά και κατάφερε να διαφύγει, ενώ μετέφερε τη συνάδελφο του σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news