facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ειρωνικά «συγχαρητήρια» της ΝΔ στον Τσίπρα που «συνεχίζει τη συνεργασία με τον ΟΟΣΑ»

Σακελλαρίδης: Με τη σημερινή συμφωνία μπήκε στο χρονοντούλαπο η «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ»

Με τα ειρωνικά της «συγχαρητήρια» προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υποδέχθηκε η Νέα Δημοκρατία την υπογραφή της συμφωνίας με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ κ. Angel Gurria, στο Παρίσι.

«Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κ. Τσίπρα για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε όλες τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ, που έκανε η προηγούμενη Κυβέρνηση, θεωρώντας ότι είναι "το σκοινί με το οποίο θα κρεμαστούμε". Προφανώς, σήμερα συνεργάζεται με τους δημίους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κ. Τσίπρα για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ! Να του θυμίσουμε βέβαια, ότι ο ίδιος χαρακτήριζε τη συνεργασία αυτή, που ξεκίνησε η Κυβέρνηση Σαμαρά, ως «συνταγή κοινωνικής κατεδάφισης» και ως «μαύρη βίβλο του νεοφιλελευθερισμού»!!!

Να του θυμίσουμε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε όλες τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ, που έκανε η προηγούμενη Κυβέρνηση, θεωρώντας ότι είναι «το σκοινί με το οποίο θα κρεμαστούμε».

Προφανώς, σήμερα συνεργάζεται με τους δημίους.


Σακελλαρίδης: Με τη σημερινή συμφωνία μπήκε στο χρονοντούλαπο η «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ»

Στον κύριο Καραγκούνη απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης που τόνισε ότι με την σύναψη της σημερινής συμφωνίας τέθηκε στο χρονοντούλαπο η «περίφημη εργαλειοθήκη της κυβέρνησης Σαμαρά, που ονομάστηκε "εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ"».

Ολόκληρη η δήλωση:
Τα συγχαρητήρια από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι πάντοτε δεκτά.
Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε το σχέδιο μεταρρυθμίσεων για την χώρα στον ΟΟΣΑ, ένα σχέδιο που απαντάει στα πραγματικά διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Έτσι μπήκε στο χρονοντούλαπο η περίφημη εργαλειοθήκη της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά -που ονομάστηκε «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ»- και ήταν πράγματι συνταγή κοινωνικής κατεδάφισης, όπως πολύ σωστά θυμάται ο κ. Καραγκούνης και φυσικά όλη η κοινωνία.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news