facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Μπακογιάννη: Μόνο από τους εταίρους μπορούμε να βρούμε χρήματα

Την ανάγκη η κυβέρνηση να κάνει έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές, το συντομότερο δυνατό, και να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια, επισήμανε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. «Ο λαός έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για διαπραγμάτευση, όχι για ρήξη, ειδάλλως θα ψήφιζε άλλα κόμματα» τόνισε. 

«Εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί λύση αλλά πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί... Είναι στα χέρια της κυβέρνησης» δήλωσε δε. 

«Δεν μπορούμε να βρούμε λεφτά από πουθενά, παρά μόνο από τους εταίρους... Οι Ρώσοι είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση» υπογράμμισε, αναφέροντας πάντως ότι η Μόσχα πρόκειται να άρει το εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ρουμανίας (σ.σ η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μέλος Επιτροπής του ΟΑΣΕ που συστάθηκε για να διαδραματίσει μεσολαβητικό ρόλο στην κρίση μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας.) 

«Αν πάμε τώρα σε εκλογές δεν θα έχει καμία τύχη η Ελλάδα... Αν τεθεί δίλημμα ευρώ ή δραχμή από τον Τσίπρα σε πρόωρες εκλογές για να τινάξει τα πάντα στην Ελλάδα θα είναι καταστροφή» προειδοποίησε η πρώην υπουργός. 

Σύμφωνα με τη βουλευτή «ο κόσμος παλιότερα δεν ήθελε να αποδεχθεί αλήθειες... σήμερα η κοινωνία είναι ανοιχτή να ακούσει την αλήθεια». 

Ήταν θετικό το ισοζύγιο της κυβέρνηση Σαμαρά, υπήρξε σταθερότητα, όχι όπως σήμερα εξήγησε. 

«Η ΝΔ πρέπει να γυρίσει σελίδα»

Όσον αφορά τη ΝΔ, τόνισε ότι οφείλει να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν χρειάζεται, και να τον βοηθήσει στην ευρωπαϊκή γραμμή. Δήλωσε όμως ότι η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να γυρίσει σελίδα. 

«Σέβομαι τον αγώνα του κάθε ανθρώπου και την ανάγκη προσωπικής δικαίωσης» είπε για τον κ. Σαμαρά η Ντόρα Μπακογιάννη, «αλλά η ΝΔ πρέπει να γυρίσει σελίδα, χρειάζεται επανίδρυση, χρειάζεται τεράστιες αλλαγές, άλλους ανθρώπους στην ηγεσία, νέα στελέχη, θα σταθώ στην πρωτοπορία για την αλλαγή σελίδας». 

Η βουλευτής της ΝΔ είπε «όχι» στον ηλικιακό ρατσισμό για την ηγεσία, τονίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι σοβαρότητα και καθαρές λύσεις για το κόμμα, ενώ για τους κ. Βορίδη και Γεωργιάδη παρατήρησε ότι «είναι μια τάση στο κόμμα, αλλά είναι η μειοψηφία».

skai


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news