facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Λεουτσάκος: Το λιμάνι του Πειραιά δεν πωλείται

Απόλυτα κατηγορηματικός ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά, ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει στη βουλή πρόταση για τη πώληση του λιμανιού του Πειραιά.

Ο βουλευτής που βρίσκεται κοντά στην αριστερή πλατφόρμα διατύπωσε την άποψη ότι, «οι δανειστές πρέπει να δουν το ρόλο τους σαν εταίρους και λιγότερο σαν οικονομικούς δολοφόνους», συμπληρώνοντας πως θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε σύγχρονη αποικία.

Σε ότι αφορά το λιμάνι του Πειραιά, κράτησε αποστάσεις από αυτά που υποστήριξε ο κ. Δραγασάκης από το Πεκίνο περί πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ, βρισκόμενος στη γραμμή των δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας, Θεόδωρου Δρίτσα,ο οποίος έχει ταχθεί επανειλημμένως κατά της πώλησης του λιμένος.

«Το λιμάνι του Πειραιά δεν πουλιέται. Πρέπει να βρούμε τρόπους αξιοποίησης, εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης. Δεν είναι ωφέλιμο να προχωρήσουμε σε εκποίηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να φέρει τέτοια πρόταση στη Βουλή», υπογράμμισε και παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ο κ. Λεουτσάκος κράτησε σαφείς αποστάσεις κι από την πρόταση Καμμένου για συνεκμετάλλευση με τις ΗΠΑ των κοιτασμάτων του Αιγαίου, τις οποίες χαρακτήρισε ως προσωπική πρόταση η οποία θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης.

antenna

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news