facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Στουρνάρας: Κανένα πρόβλημα με τράπεζες και καταθέσεις

Το Eurogroup της Δευτέρας πρέπει να είναι επιτυχημένο, είπε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Οικονομικών.

Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις τράπεζες και τις καταθέσεις παρείχε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι το Eurogroup της Δευτέρας πρέπει να είναι επιτυχημένο και σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση εργάζεται άοκνα προκειμέου να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Η συνάντηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος με τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Οικονομικών ολοκληρώθηκε δέκα λεπτά μετά τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής ενώ είχε ξεκινήσεις στις 9:40.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά την επιστροφή του διοικητή της ΤτΕ από την Κύπρο, στον απόηχο των ανακοινώσεων Ντράγκι που ακολούθησαν τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Λευκωσία και τρεις ημέρες πριν το κρίσιμο Eurogroup ης Δευτέρας στο οποίο θα παρουσιαστούν οι προτάσεις μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης.

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news