facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Π. Καμμένος: Πρώτα θα νομοθετούμε και μετά θα τους λέμε τους λόγους

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχτηκε τόσο ο ίδιος όσο και η Περιφερειάρχης Αττικής για την απόφαση τους μετά τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα να ακολουθήσει γλέντι με δημοτικά τραγούδια έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Mιλώντας στον "ΑΝΤ1", τόνισε ότι θα δείξουμε στους εταίρους με τους χορούς και τις παραδοσιακές ενδυμασίες, ότι ο λαός είναι κυρίαρχο κράτος και ενωμένος.

Οσο για εκείνους που επικρίνουν την απόφαση να ακολουθήσει από τις μπάντες του Στράτου δημοτικό γλέντι, υποστηρίζοντας ότι έτσι αναβιώνουν χουντικά έθιμα, δήλωσε: «Η χούντα χόρευε μόνο τσάμικα; Οι κεντρώοι τι χόρευαν; Η αριστερά χόρευε μόνο βαλς;» και πρόσθεσε: «Δεν θα χαρίσουμε στη χούντα, στους ακροδεξιούς τις παραδόσεις της χώρας» παρατήρησε ο Πάνος Καμμένος.

Σχετικά με την κριτική του Σταύρου Θεοδωράκη τόνισε: «Να μην έρθει στην παρέλαση αν στεναχωριέται. Αν δεν του αρέσουν τα δημοτικά, να χορέψει πόλκα», ενώ δήλωσε πως η φετινή παρέλαση θα πραγματοποιηθεί χωρίς κιγκλιδώματα και πως «θα παρελάσουν τα παιδιά μας που υπηρετούν στον Στρατό».

Για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, λίγες ώρες πριν από την επταμερή συνάντηση στις Βρυξέλλες, είπε ότι «θα προχωρήσουμε στην νομοθέτηση και μετά θα τους πούμε για ποιο λόγο γίνεται. Δεν θα εγκρίνει ο κάθε Κοστέλο τα νομοσχέδια από τη στιγμή που ο λαός πεινάει».

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε έντιμη στάση απέναντι στους δανειστές και στο λαό ότι θα αλλάξουμε τη μνημονική πολιτική... Αυτή η χώρα λαμβάνει εντολές μόνο από το λαό είμαστε χώρα που έχει επαναποκτήσει την εθνική της κυριαρχία» υπογράμμισε.

«Η οικονομική κρίση μετατράπηκε σε ανθρωπιστική. Δε θα ρωτήσουμε κανένα για το νομοσχέδιο» σχολίασε, αναφερόμενος στο σχετικό νομοσχέδιο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης που υπερψηφίστηκε την Τετάρτη.

Τέλος, για την αποκατάσταση των μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις όπως αποφάσισε το ΣτΕ ο υπουργός Άμυνας εξήγησε ότι αφαίρεσε από τον κωδικό των εξοπλισμών 55 εκατ. ευρώ.

capital

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news