facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

"Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας - ψάρι" λέει η πρόεδρος της Βουλής

Να αντιδράσουν κατά της συμφωνίας του Eurogroup καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με συνέντευξή της στο περιοδικό Unfollow, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυξάνοντας την απόστασή της από την κυβέρνηση.

Την φράση του Μανώλη Γλέζου "δεν θα βαφτίσουμε το κρέας - ψάρι" επανέλαβε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας την τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης που συμφωνήθηκε για την Ελλάδα στο Eurogroup.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό UNFOLLOW η κ. Κωνσταντοπούλου εξηγεί γιατί ή ίδια είπε όχι στο να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή χαρακτηρίζοντάς τη ένα συνδυασμό επιστολών και ανακοινωθέντων, που δεν ψηφίζει η Βουλή.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων ότι "το Κοινοβούλιο δεν ψηφίζει επιστολές" ενώ προειδοποιεί ότι "η Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ".

"Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαφτίσουν το κρέας-ψάρι και να υπαναχωρήσουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή" λέει χαρακτηριστικά.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news