facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Τα συμφωνητικά Κατρούγκαλου ζητούν από το ΔΣΑ Γεωργιάδης και Βορίδης

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως πρέπει να διευκρινιστεί το πότε συντάχθηκαν και υπογράφηκαν τα επίμαχα συμβόλαια, καθώς αν είναι μεταγενέστερα της υπουργοποίησης Κατρούγκαλου, τότε προκύπτουν ποινικές ευθύνες.

Τα επίμαχα συμβόλαια που συνέταξε το δικηγορικό γραφείο του Γιώργου Κατρούγκαλου θα ζητήσουν αύριο Δευτέρα από τον δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως εξήγησε, είναι σημαντικό να εξεταστεί πότε κατατέθηκαν στον δικηγορικό σύλλογο, γιατί αν η ημερομηνία τους είναι μεταγενέστερη της υπουργοποίησής του κ. Κατρούγκαλου, προκύπτει ζήτημα ποινικών ευθυνών.

Σημείωσε επίσης ότι πρέπει να εξεταστεί και ποιους κλάδους αφορούσαν οι συμβάσεις.

Όπως είπε ο κ Γεωργιάδης, δεν έχει σημασία αν τα συμβόλαια αφορούν επαναπρόσληψη στο Δημόσιο ή μισθολογική διαφορά με το κράτος γιατί και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων.

Ο πρώην υπουργός κάλεσε τον κ. Κατρούγκαλο να διευκολύνει τις ιδέες του παραιτούμενος, ενώ σχολίασε δηκτικά ότι αν ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης πιστεύει ότι πρέπει να καταργηθούν οι μνημονιακοί νόμοι, τότε να έχει τους πελάτες του δωρεάν.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι το συμβόλαιο που συνέταξε έχει σκληρούς όρους για τους πελάτες, δεν είναι καθόλου αριστερό, αλλά δεξιό «και με αυτή την έννοια τον συγχαίρω».

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news