facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Η απάντηση του Μαξίμου στο προκλητικό δημοσίευμα της Bild: «Κάποιοι κάνουν την επιθυμία τους είδηση»

Με δηκτικό τρόπο αντέδρασε η κυβέρνηση σε δημοσιεύματα σχετικά με την απουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη από την σημερινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου. Ο κ. Βαρουφάκης ως γνωστόν απουσίαζε στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές «κάποιοι κάνουν την επιθυμία τους είδηση» και προσθέτουν ότι η απάντηση στο «γιατί δεν λαμβάνει μέρος στη συνάντηση κρίσης ο Γ. Βαρουφάκης» είναι ότι:

α. Δεν υπήρξε ποτέ «συνάντηση κρίσης» και

β. Ο υπουργός απουσίαζε στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι σε δημοσίευμα, που αναρτήθηκε το απόγευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας “Bild”, αναφερόταν: «Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δεν συμμετέχει σε συνάντηση για την κρίση. Έχει εκπέσει ο υπουργός Οικονομικών;». Προστίθετο: «Mόνο ένας δεν κάθεται σήμερα στο τραπέζι - και η επιστροφή του είναι αμφίβολη».

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης πρέπει προφανώς να συμβιβαστεί με την έκπτωσή του από την εξουσία» αποφαίνονταν οι συντάκτες του δημοσιεύματος, στο οποίο επιπλέον σημειωνόταν ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν συμμετέχει σε σύσκεψη που συνεκλήθη εκτάκτως με το οικονομικό επιτελείο, διότι βρίσκεται ιδιωτικώς στην Λίμνη Κόμο.

imerisia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news