facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Δημοσκόπηση - μήνυμα: «Βαφτίσατε την τρόικα», λέει το 73% - Εξι στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν τηρεί τις υποσχέσεις της

Μεγάλη διαφορά, πάνω από 22 μονάδες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε από την εταιρεία Interview για το ΒΕΡΓΙΝΑ TV. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει τα ποσοστά του, συγκεντρώνοντας το 39,8%, με τη Νέα Δημοκρατία να υποχωρεί στο 17%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 5,7% και ακολουθούν το ΚΚΕ (5,1%), οι ΑΝΕΛ (4,8%), το Ποτάμι (4,2%), και το ΠΑΣΟΚ (3,2%).

Ωστόσο, τα πρώτα σύννεφα για την κυβέρνηση έρχονται από τη γνώμη του κοινού για την πορεία των διαπραγματεύσεων

Συγκεκριμένα, το 50,5% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, ενώ το 58% πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν υλοποιεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις της.

Συντριπτικό είναι το ποσοστό εκείνων που θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν κατάργησε την Τρόικα, αλλά απλά της άλλαξε όνομα, καθώς αυτή την απάντηση έδωσε το 73% των ερωτηθέντων.

Υπέρ των ξένων επενδύσεων στο μεταλλευτικό κλάδο, εμφανίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (52%) στο δείγμα της Μακεδονίας ενώ 25% έχουν αρνητική στάση. Ωστόσο ένα σημαντικό ποσοστό 23%, δηλώνει άγνοια για το θέμα και αρνείται να πάρει θέση.

imerisia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news