facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Σακελλαρίδης: Τα 2 δισ. ευρώ δεν έχουν καμία σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι τα 2 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποτελούν επιτυχία της νυν κυβέρνησης και δεν έχουν καμία σχέση με την προηγούμενη, εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Η ανακοίνωση ήρθε ως απάντηση στις δηλώσεις του Κώστα Καραγκούνη ότι «το πακέτο των 2 δισ. που ανήγγειλε ο κ. Τσίπρας, είναι το γνωστό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης που πέτυχε ο κ. Σαμαράς στα τέλη του ’13, όπως τελικώς συμφωνήθηκε για την προγραμματική περίοδο 2014 - 2020 από τον ίδιο τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Η ΝΔ συνεχίζει να βρίσκεται σε σύγχυση. Όχι μόνο δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει αλλά και ποιος ανακοινώνει τι! Την ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι τα 2 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων τα ανακοίνωσε για πρώτη φορά ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γιούνκερ στις Βρυξέλες και όχι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Επιπλέον τα χρήματα αυτά δεν συνδέονται με την προγραμματική περίοδο 2014-2020, στην οποία αναφέρεται ο κ. Καραγκούνης. Επομένως καμία σχέση τα 2 δισ. ευρώ με την προηγούμενη κυβέρνηση. Αν δεν μπορούν να χαρούν για τις επιτυχίες της κυβέρνησης, τουλάχιστον ας μην εκτίθενται».

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news