facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Καθυστερούν 10 προγράμματα 160.000 θέσεων προσωρινής απασχόλησης

Καθυστερήσεις στην υλοποίηση προγραμμάτων εγκεκριμένης χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ ύψους 600 εκατ. ευρώ που αφορούν στη δημιουργία 160.000 νέων θέσεων απασχόλησης εντοπίζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσαν σήμερα στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν πως η προηγούμενη Κυβέρνηση διεκδίκησε και πέτυχε τη χρηματοδότηση με 600 εκατ. ευρώ δέκα και πλέον προγραμμάτων για προσωρινή απασχόληση, επαγγελματική κατάρτιση και είσοδο στην αγορά εργασίας περίπου 160 χιλιάδων ανέργων, αξιοποιώντας εμπροσθοβαρώς πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Οι κ.κ. Κωνσταντινόπουλος και Κεγκέρογλου, επισημαίνοντας τη μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών, ερωτούν τον υπουργό Εργασίας πού οφείλεται η καθυστέρηση αυτή και σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το κάθε ένα ξεχωριστά.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news