facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Και η Λαγκάρντ την Τετάρτη στο έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα

Με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει για πρώτη φορά «πρόσωπο με πρόσωπο» ο Γιάνης Βαρουφάκης την ερχόμενη Τετάρτη, στο έκτακτο Γιούρογκρουπ με κεντρικό θέμα συζήτησης το μέλλον του ελληνικού προγράμματος.

Η παρουσία της Κριστίν Λαγκάρντ στο συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης δείχνει ότι κλιμακώνεται το ενδιαφέρον όλων των εμπλεκομένων για το ελληνικό ζήτημα.

Το Σάββατο το απόγευμα πάντως ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και εσωτερική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον κύριο Γιάνη Βαρουφάκη, με τους αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών κ.Νάντια Βαλαβάνη και Δημήτρη Μάρδα και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου, με σκοπό την προετοιμασία των προγραμματικών θέσεων που θα παρουσιάσει αύριο η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Βαρουφάκης αναμένεται να μιλήσει την Δευτέρα στη Βουλή ώστε αμέσως μετά να ετοιμάσει τον φάκελο της ελληνικής πρότασης για τη «συμφωνία γέφυρα» που θα παρουσιάσει στο Γιούργκρουπ την Τετάρτη, ως εναλλακτική λύση αντί της υποβολής αίτησης παράτασης του υφιστάμενου προγράμματος που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news