facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αποστάσεις από Κ. Λαπαβίτσα στις δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη μετά τη συνάντησή του με τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ, Wolfgang Schaeuble, κράτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος, ανέφερε: «ξέρω τι λέει το διακηρυγμένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, πάνω στο οποίο κέρδισε τις εκλογές και τι λέει το κόμμα, οι άνθρωποι με τους οποίους συζητάω μέσα. Αυτό ξέρω. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει παντελώς το Μνημόνιο και ό,τι αυτό σημαίνει».

Όπως είπε ο οικονομολόγος, ερωτηθείς αν θεωρεί ότι ο κ. Βαρουφάκης είναι εκτός γραμμής, το αρνήθηκε και πρόσθεσε «εγώ αξιολογώ τι συμβαίνει και τι λένε το πρόγραμμα και οι αποφάσεις...».

Ερωτηθείς τι εννοούσε ο κ. Βαρουφάκης απάντησε «δεν ξέρω πώς ακριβώς το εννοούσε ο κ. Βαρουφάκης. Να τον ρωτήσετε εσείς και θα τον ρωτήσω κι εγώ, όταν τον δω».

Επιπλέον χαρακτήρισε το Μνημόνιο «απαράδεκτη κατάσταση» και εκτίμησε ότι θα πρέπει να σταματήσει να ισχύει. «Γι’ αυτό εκλέχθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ», διευκρίνισε.

Τέλος τόνισε «δεν έχω δει να απορρίπτεται συνολικά από τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να υπάρξει μια βαθιά διαγραφή του χρέους, ούτε έχω δει να αλλάζουν οι προγραμματικές του θέσεις. Σας το λέω ως οικονομολόγος και ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έχει εκλεγεί».

capital

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news