facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Βλάβη στο πλοίο «Μυτιλήνη» - Προσωρινή λύση από άλλο πλοίο

Βλάβη σημειώθηκε στην ηλεκτρομηχανή του πλοίου Μυτιλήνη, τρία ναυτικά μίλια έξω από το λιμάνι του Εύδηλου Ικαρίας, με αποτέλεσμα να φτάσει με καθυστέρηση στο λιμάνι Καρλοβάσου της Σάμου το πρωί της Πέμπτης, με 109 επιβάτες.

Εκεί αποβιβάστηκαν όλοι και άμεσα έφτασε η επιθεώρηση για να διαπιστώσει αν μπορεί να αποκατασταθεί η ζημιά.

Οπως ανακοίνωσε η ΝΕΛ, τα δρομολόγια του πλοίου, στη γραμμή του βορειοανατολικού Αιγαίου, διακόπτονται έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Σε επιστολή του προς το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, μεταφέρει «την αγωνία των κατοίκων των νησιών του νομού μας για τον κίνδυνο αποκλεισμού.

«Σας παρακαλούμε άμεσα να ενεργήσετε όπως βρεθεί λύση για εκτέλεση επιπλέον δρομολογίων, αφού είναι αδύνατον ο Νομός να εξυπηρετηθεί μόνο με δύο δρομολόγια από το πλοίο Νήσος Μύκονος και παρακαλούμε όπως διενεργήσετε άμεσα, ώστε ο αποκλεισμός των Φούρνων να αποτραπεί» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Το «Νήσος Μύκονος» στη θέση του «Μυτιλήνη»

Με ένα επιπλέον δρομολόγιο την εβδομάδα από το «Νήσος Μύκονος» της «Hellenic Seaways» θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Σάμου και των Φούρνων, μετά τη βλάβη του «Μυτιλήνη».

Το «Νήσος Μύκονος» πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή κάθε Τρίτη και Παρασκευή το δρομολόγιο Πειραιάς, Σύρος, Μύκονος, Αγ. Κήρυκος, Βαθύ, Χίος, Μυτιλήνη, Λήμνος, Καβάλα.

Τώρα, θα πραγματοποιεί άλλο ένα δρομολόγιο, κάθε Δευτέρα, και θα προσεγγίζει και τους Φούρνους.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news