facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Σακελλαρίδης: Η Ελλάδα δεν εκβιάζει, ούτε εκβιάζεται

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέφερε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή πως “η απόφαση της ΕΚΤ «είναι πολιτική και δεν επηρεάζει την οικονομία της χώρας”.

Στη συνέχεια ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι: “Έχουμε καλή θέληση. Ολοι στις συζητήσεις συμφώνησαν ότι πρέπει να μας δοθεί ο χρόνος. Προσερχόμαστε στον διάλογο με διάθεση συναντίληψης. Η Ελλάδα δεν εκβιάζει,ούτε εκβιάζεται.’Εχει βούληση και αποφασιστικότητα για αμοιβαία επωφελή λύση”.

Ακόμη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι η απόφαση της ΕΚΤ ενεργοποιείται στις 11 Φεβρουαρίου, παραμονή της Συνόδου Κορυφής, οπότε δεν αποκλείεται να συγκληθεί το Γιούρογκρουπ, εκτιμώντας ότι η πίεση της ΕΚΤ ειναι πολιτική και ασκείται προς όλα τα μέρη να βρεθεί σύντομα συμφωνία.

Αυτή η πίεση μπορεί να οδηγήσει σε αμοιβαία επωφελή λύση που δεν θα παραβιάζει την κόκκινη γραμμη που πήρε ως εντολή, απο τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

“Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού υπαρχει η χρηματοδότηση από τον ELA. Υπάρχουν δυο γραμμές στους εταίρους: Εμμονή στα προηγούμενα ή μια συμφωνία μεταβατική χωρίς το πιστόλι στον κρόταφο ώστε να βρεθεί μια αμοιβαία επωφελής λύση”, είπε μεταξύ άλλων ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news